KNHS-VNS

Evaluatieformulier

Als organisatie van de Stedenontmoeting is het goed om te weten hoe de ruiters en supporters de Stedenontmoeting hebben ervaren. Door een evaluatie van de Stedenontmoeting krijgt de organisatie inzicht in wat er verbeterd kan worden om het evenement volgende jaren nog beter te maken.

De KNHS-VNS-vertegenwoordigers schrijven daarom altijd een evaluatie van de Stedenontmoeting, om zo de organisatie hun mening te geven over het weekend. Het formulier dat de vertegenwoordigers daarbij gebruiken, kan ook door de organisatie gebruikt worden om deze in te laten vullen door de ruiters en supporters die op hun Stedenontmoeting aanwezig waren. Uiteraard is de organisatie vrij om hier aanvullingen of wijzigingen in aan te brengen. De KNHS-VNS raadt iedere organisatie aan om zo’n evaluatie uit te zetten.

Tip! Wil je er zeker van zijn dat ruiters en supporters het evaluatieformulier invullen? Zorg ervoor dat een vrijwilliger tussen de laatste proef en de prijsuitreiking rond gaat met de formulieren. Een andere optie is om het formulier als bijlage aan het programmaboekje toe te voegen en een bak te plaatsen waar ruiters en supporters hun evaluatie in kwijt kunnen.

Het standaardformulier voor de evaluatie kun je hier vinden.

Evaluatieformulier