KNHS-VNS

In de Spotlight

Elke 2 maanden wordt wordt er een studentenruiter in de spotlight gezet. Deze keer is het de beurt aan Dion Smink!

Ever voorstellen:

Naam: Dion Smink

Leeftijd: 24

Vereniging: Hippocampus

Niveau: Ba

Ik ben Dion Smink, 24 jaar oud en ben aan het promoveren in de chemische technologie. Mijn eerste ervaring met paardrijden was een buitenritje op vakantie enkele jaren geleden. Ik vond dit erg leuk, maar ik ben pas anderhalf jaar geleden begonnen met lessen bij Hippocampus nadat een vriend van mij lid was geworden. Na een half jaar rijden heb ik meegedaan met mijn eerste SO, die van BLOK in 2017. Hier ben ik meteen 3e geworden in de Ba en ik denk dat dit tot nu toe mijn mooiste ervaring was als studentenruiter. Mijn beste resultaat was de winst in de Ba tijdens het SO van HORS. Naast de SO’s rijd ik eigenlijk geen wedstrijden, alleen zo nu en dan een F-proefje op de manege of het Hippocampus clubkampioenschap. In de paardensport wil ik nog een keer een cross rijden, al besef ik me wel dat dit nog ver weg ligt. Verder zou ik aan alle andere studentenruiters willen zeggen om vooral plezier te houden in het rijden.