KNHS-VNS

Statuten en Reglementen

Om de studentenruitersport optimaal te kunnen laten functioneren heeft de KNHS-VNS meerdere reglementen. Op deze pagina vindt u de huidige reglementen van de KNHS-VNS. Hoewel wij er alles aan doen om de stukken zo compleet en juist mogelijk op te stellen, kan het nog steeds zijn dat er onjuistheden in staan. Mocht u een onjuistheid ontdekken of een regel ter discussie willen stellen, dan horen wij dat graag! Ook het voorstellen van nieuwe regels is altijd mogelijk. Dit kan via ons contactformulier of door een e-mail aan info@studentenruiters.nl

KNHS-VNS Statuten en reglementen

In de statuten en het huishoudelijk reglement is alles vastgelegd betreffende de organisatie en haar leden. Tevens staat hier de Algemeen Wedstrijdreglement, Aanvullend wedstrijdreglement Stedenontmoeting en Aanvullend wedstrijdreglement Kampioenschappen. Dit is samen gebundeld in een handig document.

KNHS-VNS Statuten & Reglementen (geldig per 20 oktober 2019)

KNHS Wedstrijdreglementen

In het Algemeen Wedstrijdreglement, Aanvullend wedstrijdreglement Stedenontmoeting en Aanvullend wedstrijdreglement Kampioenschappen van de KNHS-VNS staat alles vastgelegd betreffende de nationale wedstrijden. Wanneer deze reglementen geen antwoord geven, worden de reglementen van de KNHS gevolgd.

KNHS Algemeen Wedstrijdreglement

KNHS Wedstrijdreglement Springen

KHNS Wedstrijdreglement Dressuur

KNHS Hoofdstellen Regelement

KNHS Bitten Regelement

(geldig per 1 april 2018)