Vacature Commissaris Nationaal

Het Dagelijks Bestuur van de KNHS-VNS is op zoek naar een nieuwe Commissaris Nationaal. Hieronder is een omschrijving van de taken van de Commissaris Nationaal binnen ons bestuur te vinden. Mocht je interesse hebben om samen met ons het KNHS-VNS-bestuur te draaien, stuur dan
voor 24 augustus 2019 een mail naar voorzitter@studentenruiters.nl. Voeg een korte motivatie toe waarin je uitlegt waarom je wil solliciteren, een beschrijving van hoe jij functioneert als bestuurslid en eventuele ervaring die je al eerder hebt opgedaan met betrekking tot het draaien van een bestuur of commissie.

De Commissaris Nationaal der KNHS-VNS

De Commissaris Nationaal is binnen het Dagelijks Bestuur het aanspreekpunt voor alle lidverenigingen. Hoofdtaak van de Commissaris Nationaal is het toewijzen en goedkeuren van data voor wedstrijden van lidverenigingen (Stedenontmoetingen en VNSK ́s) en andere evenementen. In aanloop naar een Stedenontmoeting of VNSK houdt de Commissaris Nationaal contact met de lidverenigingen. Ook het opstellen van uitslagen sheets, checken van startgerechtigden en het bijhouden van VNSK-punten behoren tot de taken van de Commissaris Nationaal.

Van ieder bestuurslid wordt er verwacht om enkele malen als vertegenwoordiger te functioneren bij een Steden Ontmoeting. Dit zal gemiddeld één keer per drie Steden Ontmoetingen zijn. Het toekennen van vertegenwoordigers gebeurt in overleg met alle bestuursleden, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van ieder lid. Als vertegenwoordiger ben je gedurende een Steden Ontmoeting verantwoordelijk voor het controleren of de paarden goed worden losgereden en geschikt zijn voor de desbetreffende categorie, tel je de protocollen en stel je de klassementen op. Het is uitdagend werk, waarbij je met mensen van alle verenigingen in contact komt.

Omdat het Dagelijks Bestuur niet vaak bijeenkomt en het vertegenwoordigen gedurende Steden Ontmoetingen erg veelzijdig is, duurt de inwerkperiode wat langer dan gebruikelijk is bij verenigingen. Het KNHS-VNS-bestuur is om deze redenen opzoek naar mogelijke kandidaten die langer dan één jaar bestuur willen doen, regelmatig Steden Ontmoetingen bezoeken, enkele jaren rijervaring hebben en bestuurservaring hebben en/of in commissies hebben gezeten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 24 augustus 2019 een mail naar
voorzitter@studentenuiters.nl!