Vacature penningmeester der KNHS-VNS 2017-2018

Het Dagelijks Bestuur van de KNHS-VNS is op zoek naar een nieuwe Penningmeester. Hieronder is een omschrijving van de taken van de Penningmeester binnen ons bestuur te vinden. Mocht je interesse hebben om samen met ons het KNHS-VNS-bestuur te draaien, stuur dan voor 1 april 2017 een mail naar voorzitter@studentenruiters.nl. Voeg een korte motivatie toe waarin je uitlegt waarom je wil solliciteren, een beschrijving van hoe jij functioneert als bestuurslid en eventuele ervaring die je al eerder hebt opgedaan met betrekking tot het draaien van een bestuur of commissie.

De Penningmeester der KNHS-VNS

De Penningmeester van het Dagelijks Bestuur draagt zorg voor de boekhouding van in- en uitgaven van ieder boekjaar. De Penningmeester dient ervoor te zorgen dat facturen en declaraties op tijd worden voldaan. De jaarlijkse contributies worden door de Penningmeester geïnd bij de leden. Daarnaast behoort het tot de taak van de Penningmeester om de begrotingen en afrekeningen van Stedenontmoetingen te beoordelen. Aan het eind van het boekjaar zorgt de Penningmeester voor een financieel jaarverslag.

Van ieder bestuurslid wordt er verwacht om enkele malen als vertegenwoordiger te functioneren bij een Steden Ontmoeting. Dit zal gemiddeld één keer per drie Steden Ontmoetingen zijn. Het toekennen van vertegenwoordigers gebeurt in overleg met alle bestuursleden, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van ieder lid. Als vertegenwoordiger ben je gedurende een Steden Ontmoeting verantwoordelijk voor het controleren of de paarden goed worden losgereden en geschikt zijn voor de desbetreffende categorie, tel je de protocollen en stel je de klassementen op. Het is uitdagend werk, waarbij je met mensen van alle verenigingen in contact komt.

Omdat het Dagelijks Bestuur niet vaak bijeenkomt en het vertegenwoordigen gedurende Steden Ontmoetingen erg veelzijdig is, duurt de inwerkperiode wat langer dan gebruikelijk is bij verenigingen. Het KNHS-VNS-bestuur is om deze redenen opzoek naar mogelijke kandidaten die langer dan één jaar bestuur willen doen, regelmatig Steden Ontmoetingen bezoeken, enkele jaren rijervaring hebben en bestuurservaring hebben en/of in commissies hebben gezeten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 1 april 2017 een mail naar voorzitter@studentenuiters.nl!