Vacature secretaris

Het Dagelijks Bestuur van de KNHS-VNS is op zoek naar een nieuwe Secretaris. Hieronder is een omschrijving van de taken van de Secretaris binnen ons bestuur te vinden.

De secretaris der KNHS-VNS

De Secretaris houdt de ledenadministratie en de in- en uitgaande mail en post bij. De secretaris is verantwoordelijk voor de correspondentie met de leden. 

Van ieder bestuurslid wordt er verwacht om enkele malen als vertegenwoordiger te functioneren bij een Steden Ontmoeting. Dit zal gemiddeld één keer per drie Steden Ontmoetingen zijn. Het toekennen van vertegenwoordigers gebeurt in overleg met alle bestuursleden, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van ieder lid. Als vertegenwoordiger ben je gedurende een Steden Ontmoeting verantwoordelijk voor het controleren of de paarden goed worden losgereden en geschikt zijn voor de desbetreffende categorie, tel je de protocollen en stel je de klassementen op. Het is uitdagend werk, waarbij je met mensen van alle verenigingen in contact komt.

Omdat het Dagelijks Bestuur niet vaak bijeenkomt en het vertegenwoordigen gedurende Steden Ontmoetingen erg veelzijdig is, duurt de inwerkperiode wat langer dan gebruikelijk is bij verenigingen. Het KNHS-VNS-bestuur is om deze redenen opzoek naar mogelijke kandidaten die langer dan één jaar bestuur willen doen, regelmatig Steden Ontmoetingen bezoeken, enkele jaren rijervaring hebben en bestuurservaring hebben en/of in commissies hebben gezeten. Aanwezigheid bij SO Hippeia en SO Parafrid is een pré.

Interesse?

Ben je beschikbaar om ingewerkt te worden tijdens SO Parafrid en lijkt het je leuk om met ons het bestuur te vormen, stuur dan voor 31 juli 2021 een mail naar voorzitter@studentenruiters.nl.

Voeg een korte motivatie toe waarin je uitlegt waarom je wil solliciteren, een beschrijving van hoe jij functioneert als bestuurslid en eventuele ervaring die je al eerder hebt opgedaan met betrekking tot het draaien van een bestuur of commissie.